radio CD Pioneer wyświetlacz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lukone
    Classic
    • 2009
    • 13

Blaszaczek, za 65k PLN to powinienes poszukac Tour Sport, dostaniesz sporo dodatkow, za ktore w normalnym Tour bedziesz musial dokupic (m.in. felgi aluminiowe 16", inne fotele, inna tapicerka, kierownica 3 ramienna skorzana itp. itd.). Ja za swoja Tour Sport (+alarm + radio Clariona) dalem ponizej 62 tys. PLN, wiec moze ponegocjuj. Co do koloru to perlowa czern wymaga dbania - duzo dbania, widac kazda ryse, kazdy odprysk. Ja juz wiecej nie kupie czarnego auta Ladnie wyglada - do pierwszego deszczu, potem obraz nedzy i rozpaczy. Fajny IMHO jest kolor "szary grafit" MisiekWAW mial taki, mozesz poszukac jego Octavii. Silnik jest dobry tak jak mowia (a co mowia ?), spalanie umiarkowane (jak na 150KM), w miare cichy, wydaje sie, ze problemow nie bedzie (ale ja mam dopiero jakies 33 tys. km zrobione)
  • marjusz
    Drive
    • 2007
    • 88

Mam pytanie odnośnie radia Pionner z CD kupiłem go wraz z autem. Problem polega na tym że chciałbym zmienić to co wyświetla mi wyświetlacz w moim przypadku jest nazwa stacji info z rds, wolałbym zegar tak jak miałem w starym radiu. Czy można to gdzieś przełączyć?

Komentarz

• Kinzi
      L&K
      • 2005
      • 1275
      • Superb III (3V3)

a co to za model?
      Octavia TDI

Komentarz

• marjusz
        Drive
        • 2007
        • 88

Model to Pioneer DEH-1530R :music
        pzdr.

Komentarz

• Kinzi
          L&K
          • 2005
          • 1275
          • Superb III (3V3)

Spróbuj wyłączyć radio i przytrzymać przycisk FUNCTION. Wyświetli się menu. Jeżeli tam nie ma opcji przełączenia tego to znaczy, że w tym modelu nie da się tego zrobić. Ale mogę się mylić bo nie miałem tego modelu nigdy w rekach.
          Octavia TDI

Komentarz

• marjusz
            Drive
            • 2007
            • 88

Nie mam chyba tego przycisku
            popróbuję na innych dzięki

Komentarz

Pracuję...